torsdag 31. mars 2011

iPad2 del 2 og/eller HTC Wildfire S

Ja, da er iPad2 bestilt.  Det heter seg at den skulle være tilgjengelig i Norge den 25. mars, men det må jo være en vits.  Hvorfor?  Jo, fordi - det er 1 MÅNEDS!!! leveringstid.  Åhhhhhhh....

Ventetiden blir laaaang.... for det er jo NÅ jeg skulle ha den.  Jeg skulle gjøre meg kjent med iPad2, finne ut bruksområder og begynne å ta den i bruk i båten og teste ut Telenors 3G dekning.

Utålmodigheten kribler....   Hva finner jeg på da?

 Jo, kikker litt på HTC Wildfire S og finner ut at kanskje skal jeg gi Android en sjanse, da jeg synes iPhone er litt for stor og Nokiaen har krangla fra den dagen jeg fikk den.


Spesifikasjonene er bra for en rimelig touch-mobil.

Ref fra DinSide.no

"HTC Wildfire S

Begynner vi med den minste bukkene bruse, er Wildfire S selvsagt oppfølgeren til fjoråretsWildfire, som måtte ta til takke med en treer på vår terning. Ett av ankepunktene var den lave oppløsningen på 320x240, og denne er heldigvis doblet til 320x480 i Wildfire S, og det synes godt, der skjermen fremstår langt skarpere enn før.

 (Foto: HTC)
(Foto: HTC)
Da vi så Wildfire S på HTCs pressevisning ble vi faktisk litt imponerte – den er nemlig ganske liten og snerten (3,2 tommer, 105 gram), og kommer også i en lillafarge vi vil tro kan fri til den feminine delen av befolkningen (ved siden av sort og hvit).

Ellers har telefonen en prosessor på 600MHz, 5Mp kamera på baksiden og støtter også Bluetooth v3.0. Den vil også kjøre siste versjon av Android; versjon 2.3 (Gingerbread).

Telefonen lanseres i april, og prislappen ligger på ca 2400 kroner."


Så da blir det å finne ut hvilken farge, da?




Gjenstår det å se om den er like bra i praksis som reklamen påstår LOL!

Oppdatering 3. april
Så viser det seg at det er usikkert om det går an å bruke den til SIP (internetttelefoni).  Men jeg har funnet en løsning:  iPod Touch

har mye av den samme funksjonaliteten som iPhone 4 og kan brukes til SIP.

Konklusjon: SIP funksjonalitet på Htc Wildfire S er ikke viktig. lenger.

mandag 14. mars 2011

Ipad2?

Venter nå på at iPad 2 skal komme til Norge.  Tror den kan bli et godt alternativ/tilskudd til iPodTouch og Macbook.  

Uten å ha prøvd en iPad, regner jeg med at den skal være grei å bruke til nettsurfing, epost, fotoframvisning, musikkspilling og lydbøker, se film, lese ebøker og ev.enkel spilling.  I tillegg er det mulig den kan brukes som kartplotter og.

Den er kanskje bare en forvokst iPodTouch?